Tessa van Haren.

Wie ik ben

Ik ben iemand die houdt van de imperfecties van alles dat er ooit is gemaakt, van de oranje wolken in de avondzon en van gezichten onder de rimpelige lagen van het leven. Ik ben een gepassioneerd designer, fotograaf en sarcast in hart en nieren.

Studeren op mijn 31ste..
Ik ben verpleegkundige geweest, als klein meisje mijn ultieme droombaan. "Als ik later groot ben, ben ik zuster in het ziekenhuis" zei ik altijd. Helaas spatte deze droom uiteen toen bleek dat ik een chronische knieaandoening heb en al het fysieke dat ik doe voor veel pijn zorgt. Om deze reden heb ik na 8 jaar een punt moeten zetten achter mijn carrière in de gezondheidszorg.

Fotografie en design waren toen al een uit de hand gelopen hobby en ik besloot me in 2016 in te schrijven voor de bachelor opleiding CMD aan de HAN in Arnhem. De beste keus die ik ooit heb kunnen maken, want het is gewoon echt heel erg leuk om te doen! Als ik niet aan het studeren of ontwerpen ben, ben ik te vinden in de natuur; vaak vergezeld door mijn camera. Daarnaast houd ik van lezen, koken en vinyasa yoga (een niet-zweverige yogavariant), krijg ik nooit genoeg van fijne rockmuziek en heb ik een zwak voor schapen.

Check mijn skills